TARJOUKSET

Tarjoukset voimassa 30.11.-31.12.2021

Ajankohtaista marraskuussa


Rausch Pajunkuorishampoo tarjouksessa 16,00€ (norm. 21,37€) 31.12.2021 asti

Sisältää lievästi antiseptisia pajunkuoritislettä ja timjamia, joilla on myös rasvaista hilsettä irrottava vaikutus. Normalisoi hiuspohjan toimintaa lievittäen kutinaa ja punoitusta. Hillitsee hiustenlähtöä.

Ehkäisee täitartuntoja tehokkaasti ja todella helposti: säännöllinen pesu 2-3 kertaa viikossa takaa jatkuvan, ympärivuorokautisen suojan täitä vastaan. Vaikutus perustuu valmisteen tuoksuun, jota täit karttavat.

Suositellaan aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille. Sopii myös raskaana oleville. Shampoota on hyvä laimentaa vedellä kämmenessä ennen pesua. Shampoon pajunkuoritervan eteeriseen tuoksuun, joka pitää täit loitolla. Tällöin shampoota tulisi käyttää 1-2 kertaa viikossa (esim. sunnuntaina ja keskiviikkona), jolloin shampoon tuoksu pysyy hiuksissa. Dermatologisten testien perusteella tuote on hyvin siedetty. Shampoossa käytetty pajunkuoritisle on puhdistettu haitallisesta benzo-(a)- pyreenistä, joten tuotetta on turvallista käyttää lapsillakin.

Bertil`s Omega7 Skin 60 kaps. kuivalle ja ärtyneelle iholle nyt 13,50€ (norm. 16,75€) 31.12.2021 asti

Omega7 Skin -kapseleiden mustaherukansiemenöljyn sekä tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta eristetyn öljyn yhdistelmä sisältää runsaasti hyvinvoivan ja terveen ihon tarvitsemia välttämättömiä rasvahappoja.

Öljyä on täydennetty beetakaroteenilla, josta muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia ja tukee myös normaalia vastustuskykyä. Marjansiemenöljyjen luontaisesti runsaasti sisältämä E-vitamiini suojaa ihoa hapettumisstressiltä antioksidanttisten ominaisuuksiensa avulla.

Aqualan L 200g perusvoide 7,90€ (norm. 9,87€) 31.12.2021 asti

Perusvoide ihon kosteutukseen sekä koko keholle että kasvoille. Sopii myös voidepesuihin sekä esimerkiksi meikinpoistoon. Käyttökokemuksen perusteella sopii myös hyvin herkästi reagoiville. Loistava tuote kuivalle talvi-iholle!!