SE ALKUPERÄINEN JO VUODESTA 1967

Vichy Neovadiol post- ja peri-menopause – kaikille vaihdevuosi-iässä oleville ja sitä vanhemmille naisille

14.12.2021

Meiltä nyt saatavilla Vichy Neovadiol peri- ja post-menopause-sarjan ihanat päivä- ja yövoiteet

Estrogeenin väheneminen aiheuttaa useiden muidenkin haittojen lisäksi iho-ongelmia: iho menettää kimmoisuuttaan ja ohenee. Lisäksi kollageenin eli ihon tukikudoksen katoamisen seurauksena syntyy ryppyjä. Iho myös palaa auringonvalossa aiempaa helpommin. Iän myötä talirauhasten toiminta heikkenee, jonka seurauksena iho kuivuu entisestään ja saattaa alkaa hilseilemään.

Vichy on kehittänyt vaihdevuosi-ikäisille naisille Neovadiol Menopause kasvojenhoitolinjan, josta löytyy niin vaihdevuosi-ikäisille, kuin jo vaihdevuodet ohittaneille naisille sopivat tuotteet sekä yö- että päiväkäyttöön.

Neovadiol Rose Platinum- linja taas on kehitelty ikääntyvälle iholle. Rose- tuotteista löytyy päivä- ja yövoiteen lisäksi elvyttävä silmänympärysvoide.

Peri-Menopause on uudistava kasvojenhoitosarja, joka on tarkoitettu vaihdevuosien aikana. Se selkeyttää kasvojen piirteitä ja kiinteyttää ihoa.

Post-Menopause on hoitava kasvojenhoitosarja, joka on kehitetty vaihdevuosien myöhäisempään vaiheeseen ja niiden jälkeiseen aikaan antamaan täyteläisyyttä ja ravitsemaan ihoa.

Rose Platinium on vahvistava kasvojenhoitosarja ikääntyneelle iholle. Se antaa iholle ruusuista ja tervettä hehkua.